+32(0)9 346 93 30 info@golle.be

Een sleutelwoord: vertrouwen

Vertrouwen is een sleutelelement om als bedrijf hulp te kunnen krijgen

Elke onderneming ondervindt in haar bestaan moeilijkheden (belastingschulden of schulden aan particuliere schuldeisers, PGR, cashflowproblemen, enz.) van uiteenlopende omvang die soms hulp of ondersteuning vereisen. Maar voor het management van een onderneming kan het delen van de moeilijkheden en bijstand aan het geheel of een deel van het dagelijks bestuur alleen plaatsvinden in een kader van vertrouwen.

Voor Golle is dit vertrouwen gebaseerd op onze drie kernwaarden:

Betrouwbaarheid

Wij hebben een zeer hoog succespercentage bij de ondersteuning van ondernemingen in moeilijkheden die op ons beroep doen. Onze reputatie is uiteraard gebaseerd op ons vermogen om nieuwe impulsen te geven aan de ondernemingen die ons vragen hen te begeleiden en bij te staan. Elke succesvolle zaak, elke onderneming die wij op de goede weg hebben geholpen, draagt bij aan de reputatie van onze betrouwbaarheid.

Ervaring

Golle heeft gedurende meer dan 20 jaar haar expertise opgebouwd in het helpen van honderden ondernemingen om de draad weer op te pakken en de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Naast de ervaring die we hebben opgedaan door de vele ondernemingen die we hebben ondersteund, geven onze permanente contacten binnen overheids- en bankinstellingen ons geloofwaardigheid.

Leiderschap

Om een bedrijf in moeilijkheden te helpen, moet men het management kunnen bijstaan bij het nemen van beslissingen. Het is onze taak als management consultant en specialist inzake bijstand aan ondernemingen in moeilijkheden om moeilijke beslissingen voor te stellen en argumenten aan te dragen die het management helpen om de juiste keuzes te maken.

De visie van Golle: “elke onderneming in moeilijkheden heeft recht op een nieuwe kans”.

De visie van Golle: “elke onderneming in moeilijkheden heeft recht op een nieuwe kans”.

Onze visie op ondernemerschap en bedrijfsvoering is dat elke bedrijfsleider het recht heeft om fouten te maken, maar ook dat bepaalde externe factoren een bedrijf op een bepaald moment in moeilijkheden of zelfs in gevaar kunnen brengen.
Onze filosofie is echter: geloven in ondernemers en hun wil om hun onderneming verder te blijven ontwikkelen ondanks tegenslagen.
Met elk bedrijf dat terug opstaat na onze interventie, wordt onze filosofie sterker.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen