+32(0)9 346 93 30 info@golle.be

Al meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het bijstaan van bedrijven in moeilijkheden.

Heeft uw bedrijf problemen? Golle adviseert u, staat u bij en helpt u passende oplossingen te implementeren

Veel bedrijven, in het bijzonder door de opeenvolgende crisissen die we meemaken (covid, energiecrisis, galopperende inflatie…), worden geconfronteerd met moeilijkheden die vaak tijdelijk en soms meer structureel zijn. Dankzij onze uitgebreide expertise in bedrijfsbeheer kunnen wij u doeltreffend advies geven over het dagelijks beheer, maar u ook helpen om uw bedrijf herstructureren of zelfs te reorganiseren in een context van PGR of om kredietoplossingen op maat te bekomen om sociale zekerheidsbijdragen, BTW, belastingen of leveranciersschulden te voldoen. Wij hebben uitgebreide ervaring in vele sectoren (HoReCa – Bouw – Gezondheidssector voor artsen, verpleegkundigen, tandartsen, apothekers – Transport – Advocaten – …).

Heeft uw bedrijf problemen?

Golle biedt oplossingen op maat om bedrijven in moeilijkheden te helpen

Hoewel er veel vergelijkbare gevallen zijn (PGR, belastingschulden, schulden aan verschillende schuldeisers, betalingsachterstanden, problemen met het dagelijks bestuur, enz.), is elke onderneming uniek.
Daarom stellen wij oplossingen op maat op.
Elke onderneming die wij bijstaan, wordt vooraf grondig geanalyseerd om te kunnen bepalen wat de belangrijkste problemen zijn en hoe die kunnen worden aangepakt zodat de onderneming op een gezonde basis een nieuwe start kan maken.

Een oplossing kan bestaan uit ondersteuning voor het dagelijks bestuur, een herstructurering, het opzetten van betalingsplannen en zelfs schuldbemiddeling. Wij adviseren over alles wat nodig is om de onderneming in moeilijkheden terug op het spoor te zetten en rendabel te maken, zodat de onderneming zich kan focussen op haar activiteiten.

Ondervindt uw onderneming moeilijkheden en wenst u bijstand om uw onderneming nieuw leven in te blazen? Aarzel niet om onmiddellijk contact met ons op te nemen voor een eerste gesprek over de te implementeren oplossingen.

(Eerste gesprek gratis)