+32(0)9 346 93 30 info@golle.be

De gerechtelijke reorganisatieprocedure (PGR)

Is uw onderneming betrekking bij een PGR? Golle staat aan uw kant!

Een PGR betekent niet het faillissement van uw onderneming.

Integendeel, het is een procedure om uw onderneming te beschermen als haar continuïteit om een of meer redenen in gevaar komt (verlies of faillissement van een belangrijke klant, een snel veranderende markt, een fout van het management, enz.).

Dankzij deze procedure kan uw onderneming haar activiteiten voortzetten, ook al heeft zij schulden en moeilijkheden, en wordt precies voorkomen dat zij failliet gaat.

Met een goed ondersteunde PGR kunt u terugslaan en de toekomst van uw onderneming veiligstellen.

Als u denkt dat uw onderneming in moeilijkheden verkeert en dat de continuïteit ervan wordt bedreigd, is dit het juiste moment om Golle te contacteren teneinde samen een procedure van gerechtelijke reorganisatie in te leiden.

Heb je te maken met een PGR? Golle staat aan jouw kant!
Golle helpt uw onderneming in PGR opnieuw op weg

Golle helpt uw onderneming in PGR opnieuw op weg

Bij Golle hebben onze experts ervaring met PGR-ondersteuning en wij kunnen actief met u samenwerken om uw onderneming door dit complexe proces te loodsen.

Wij stellen samen met u een realistisch herstelplan op dat vervolgens dient te worden goedgekeurd door de schuldeisers en de rechtbank, en dat u in staat dient te stellen om uw schulden te vereffenen.Zo kunt u na deze ingewikkelde periode uw bedrijfsactiviteiten in alle sereniteit verderzetten.